Doporučujeme

Nabídněte zákazníkům během vánočních večírků skutečné delikatesy

S přicházejícím předvánočním časem začínají různé firemní společnosti a zaměstnanecké organizace pořádat vánoční večírky. Pokud také Vaše restaurace nabízí tuto možnost společenských večerů, pak je na čase nechat si poradit, čím by se dal hostům takový večer příjemně zpříjemnit. Nechejte se zlákat inspirací na vánoční večírek v duchu španělské kuchyně a připravte Vašim hostům některou delikatesu z této oblasti středomořské gastronomie.

Mezi nejslavnější španělská jídla patří bezpochyby paella, která je tradičně připravována z rýže, kuřecího masa, zeleniny a koření. Váš jídelní lístek můžete obohatit také o omeletu ze syrových brambor, vajec a cibule, které se přezdívá tortilla espaňola, studenou hustou polévku gaspacho nebo turron, pod kterým se skrývá mandlová nebo oříšková pasta s medem, skořicí a piniovými oříšky. Bohatou nabídku surovin, které při přípravě těchto pokrmů upotřebíte, najdete v internetové prodejně společnosti Bassta. S gastro baleními budete maximálně spokojeni, neboť se vyznačují jedinečnou chutí, vysokou kvalitou i prvotřídním balením.

Nabídkový katalog společnosti Bassta najdete na této webové adrese www.bassta.cz. Objednat si z něj můžete olivové oleje, olivy, ovoce, ryby i žampiony. V sortimentu zboží nechybí ani koření. Při vaření se Vám jistě neztratí ani gastro balení zelenina. U Bassty najdete gastro balení chřestu, rajčatových výrobků, kukuřice i fazolí. Díky kvalitním španělským potravinám se Vaši zákazníci během vánočního večírku nejen dobře pobaví, ale také si pochutnají na gastronomických delikatesách.

O autorovi

Jan Neckář