Doporučujeme Ostatní

Pudrové obočí nebo microblading? Jakou variantu v případě permanentního obočí zvolit

Chybí vám po předchozích úpravách obočí chloupky? Jeho současný vzhled se vám nelíbí a chcete změnu? Popřípadě chcete vypadat vždy upraveně a přirozeně? I po probuzení? Bez nutnosti dennodenního líčení? Permanentní obočí je odpovědí na tyto otázky. Máte strach, že budete vypadat uměle? Nebojte. Současné techniky dokáží dosáhnout přirozeného vzhledu, který nenápadně, ale radikálně podtrhne vaši krásu. Základní techniky jsou dvě – technika pudrového obočí nebo microblading.

Chcete být krásná i bez nutnosti líčení? Permanentní make-up to zařídí

Máte drobné nedokonalosti, které zakrýváte líčením? Co ráno vstát a vypadat tak, jak si přejete? Bez nutnosti ihned začít s vizuálními úpravami svého zevnějšku? Obočí, rty nebo víčka. To vše jde upravit tak, že žena bude vypadat jako by se s tímto vzhledem narodila.

Úprava obočí patří k častějším kosmetickým zákrokům, které ženy podstupují. Chcete-li podtrhnout rysy tváře a nechat vyniknout svou ženskou krásu naplno, volba správného tvaru obočí je prvním krokem, který byste měly podniknout.

Vybírejte si ten správný a profesionální kosmetický salon

Nezapomínejte, že je to právě obočí, které utváří celkový dojem z obličeje a ze ženy. A budete to vy, kdo s výslednou úpravou bude později chodit na veřejnosti. Proto je velmi důležité, abyste byla s výsledkem spokojena hlavně vy. A jak toho docílit? Volba zkušené kosmetičky by v tomto případě měla být standardem.

Majitelka známého kosmetického salonu Darja Radchenko k tomu dodává: “Pro každý salon by měla být spokojenost klientky vždy na prvním místě. Každé aplikaci permanentního make-upu by měl předcházet náčrt nového obočí přímo na obličeji, který bude společně s klientkou upravován tak dlouho, dokud jej klientka neschválí. “

Proto, až budete vybírat kosmetický salón, kterému se hodláte svěřit, dbejte na to:

  • aby vyznával podobnou filozofii líčení jako vy.
  • Měl dostatek zkušeností s danými zákroky.
  • Přistupoval k aplikaci profesionálně a používal barvy určené na permanentní make-up. Tedy velmi jemné barvy, většinou založené přírodních složkách.

Mějte na paměti, že klasické barvy na tetování se pro tento zákrok rozhodně nehodí. Nejen nepřinesou kýžený efekt, ale ještě bude problematické je později odstranit.

Pudrová technika.

Provádí se speciálním strojkem, který do kůže dělá mikrotečky. Obočí se tím jemně definuje. Výsledný vzhled lze připodobnit k nalíčení pomocí stínů nebo tužky na obočí. Pokud je provedeno jemně a s citem, dokáže působit velmi přirozeně.

V případě, že hledáte moderní způsob úpravy svého vzhledu, který povede k příjemně vypadající a trvalivějšímu výsledku, je právě tato technika vhodnou variantou.

  • Dokáže vytvořit velmi přirozeně vypadající vzhled.
  • Provedení je příjemnější než technika microbladingu.
  • V budoucnosti vám nehrozí, že po ní zůstanou jizvičky.
  • Mnohem rychleji se hojí.
  • Velmi efektivně zamaskuje nedostatky obočí – například chybějící chloupky.
  • Přináší dobré výsledky i v případě mastné nebo křehké pleti.

Microblading

Též se nazývá vláskování. V kůži se vytváří jemné řezy, do kterých se pak vkládá požadovaná barva. Zdá se vám to drastické? Tento způsob však dokáže velmi efektivně zamaskovat různé jizvy i chybějící obočí. V případě zkušené kosmetičky a vhodné pleti je celkový výsledek přirozený.

  • Většinou se doporučuje mladým ženám s kůží spíše suššího charakteru.
  • V případě zralejší pleti je výhodnější pudrová technika. Hrozí totiž, že ranky půjdou mnohem hlouběji, než je potřeba ,a později se vytvoří jizvičky.
  • Důležitou roli zde hraje zkušenost. Řezy totiž se dělají ručně, takže je velmi nutné znát úskalí různých druhů pleti a zvolit správný tlak a provedení.
  • Máte-li mastnější pleť hrozí riziko rozpití pigmentu, což může vést k tomu, že celkový výsledek bude vypadat velmi nehezky.
  • Po zákroku je potřeba počítat se svědícími stroupky.

Kterou metodu preferujete vy?

O autorovi

Jan Neckář